Blog

BLOG 15 juli 2021 – “1 Wastekening zegt meer dan 1000 woorden.”

Dat 1 wastekening meer zegt dan 1000 woorden, laat ik je weer eens in mijn tekening van vanmorgen 15 juli 2021, zien. Ik heb onlangs een 2e EFT sessie gehad, waarbij nare ervaringen tijdens mijn leven met de bijbehorende angsten, pijn, boosheid, emoties los mogen komen en vrij, waardoor ik beter in mijn lijf kom te zitten, waardoor bepaalde gezondheidsproblemen kunnen oplossen.

Want ik ben van mening dat er achter elke fysieke klacht een verhaal zit, een verhaal van verschillende emoties die in je lijf zijn opgeslagen en die bevrijd mogen worden in het Nu.

Deze tekening laat dat zo mooi zien, er is beweging, veel beweging, de belletjes zijn de losgekomen emoties die naar boven naar het Licht gedreven worden, aangemoedigd door een speelse wijze dolfijn.

De kleuren kies ik meestal met gesloten ogen, intuïtief dus. https://www.colourharmony.nl/kleur-en-betekenis

*******************************************************

Blog 3 oktober 2021

Verbinding

samen

geboorte

nieuw begin

begin van alles

wat zin heeft

Zielsverbinding

***********************************

BLOG – Op 20-01-2022 op de Tzolkindag Witte Wind

heb ik mijn liefste, aanhankelijkste kater Dox, 10 jaar oud, moeten laten inslapen, na 2 ellendige weken van ziekzijn. In deze periode hebben mijn wastekeningen mij ook erg geholpen, gesteund, getroost. Het is werkelijk onvoorstelbaar welke tekeningen er intuïtief ontstaan als je je afstemt.

De grote tekening ontstond een paar dagen eerder, Dox was eigenlijk op, maar we bleven proberen, en hij wilde helemaal niet weg. Ik wilde hem helpen door middel van de energie van mijn wastekening, en in de eerste streek ontstond meteen deze prachtige symbolische tekening die ik koester, en waarvoor ik zo dankbaar ben.

De dag na het inslapen maakte ik de groene tekening, waarin ik een boog zie waar hij onderdoor gaat, begeleid door een paard en hondje erboven en een hond eronder. (toevallig was er de dag ervoor een hond van een vriendin ook overleden, mooi om hem hierin ook te zien.) Er zijn nog meer dieren in te zien. Dox is nu veilig en gezond achter de regenboog, de regenboog wat ook zijn teken is geworden, hoorde ik in een dierenreading die mijn zus voor mij gedaan heeft.

%d bloggers liken dit: