Hoe

Kijk hier wat er allemaal kan en mag ontstaan, door even te scrollen:

Mocht je dit ook willen ervaren, dan kunnen we een afspraak maken. Mijn idee hiervoor is, dat na de wandeling, waarbij je een thema of vraag met je meeneemt, ik een wastekening voor je maak met de kleuren uit het door jou gekozen natuurbeeld en op jouw energie afgestemd. Die tekening gaan we samen bekijken en bespreken en krijg je natuurlijk mee. Ook het gekozen natuurbeeld krijg je mee als print. Als je wilt kan je nog een krachtstok of -steen maken, een symbool boetseren en/of schilderen wat je gezien/gevoeld hebt tijdens de wandeling. Muziek en visualisatie hebben ook altijd een plek in mijn atelier.

Altijd op zoek

naar verwondering

naar iets wat mij raakt

raakt in mijn ziel

wat ik voel

tot in elke vezel

van mijn lijf

zo banjer ik

door die prachtige Natuur

waar elke dag

weer wat nieuws te vinden is

een roodborstje

verbinding

die mooie boom

zonnestralen door de bomen

sterremos

die dauwdruppel aan een blad

ik kijk mijn ogen uit

haal mijn hart op

geniet met heel mijn lijf

elke keer weer.

© vrije vlinder

%d bloggers liken dit: