Encaustic Art Coaching®

TRUE COLOURS … KOM JOUW WARE KLEUREN ONTDEKKEN.

Encaustic Art Coaching®

Als Encaustic Art Coach® kan ik één of meerdere sessies met en voor jou in mijn atelier verzorgen, maar ook online is dit mogelijk. Ik maak een wastekening voor je op jouw energie, met door jou gekozen kleuren terwijl je ook over een vraag hebt nagedacht.  Daarna kijken we samen in de tekening waarin altijd veel te zien is en wat je antwoord op je vraag kan geven of je een bepaalde richting uitwijst. 

In een online sessie mail ik je eerst de tekening, en na de sessie stuur ik je de tekening op per post.

Encaustic & Art Coaching®

Bij een encaustic & art sessie worden encaustic art en schilderen gecombineerd en schilder je op doek volgens een bepaald thema, volgens de Art of Allowing. Het is een reis naar binnen waarvan je gevraagd wordt een bewustwordingsproces aan te gaan. Het gaat hierbij niet om techniek in de eerste plaats, maar om te laten ontstaan wat er wil ontstaan, met geduld tevoorschijn te laten komen wat zich wil laten zien aan jou. Om het proces te doorvoelen en te ontdekken wat er in jou leeft. Het is een unieke reis naar je zelf, die best soms een hoop van je vraagt, maar zo de moeite waard uiteindelijk. Een cadeau aan jezelf.

Encaustic Art Workshop

Bij een Encaustic Art workshop ontdek je wat je met het speciale schilders-strijkijzertje en gekleurde bijenwasblokjes op gecoat papier kunt doen. Er is altijd veel te zien in een wastekening. Als je het voor het eerst doet, kan je er lekker mee experimenteren. Iedereen kan het, en ook kinderen vinden het geweldig.

Passiemail bij Centrum Close2Nature

Ik maak elke morgen een wastekening, geinspireerd door de Passiemail van Centrum Close2Nature, waarbij de Tzolkinkalender wordt gevolgd. Een heerlijke ontdekkingsreis die me veel laat zien over mijzelf. Er ontstaan vaak woorden van binnenuit bij elke tekening.

Er is Iemand

die waakt over ons

over de wereld

een Lichtend voorbeeld

Dat schijnt over ons

ons pad verlicht

de weg wijst

dwars door alles heen

de weg

die wij met elkaar

in vertrouwen mogen gaan.

Enkele van mijn vele wastekeningen die zijn ontstaan, stuk voor stuk prachtige, mij veelzeggende tekeningen. Iedereen ziet weer wat anders in een tekening, voor degene die het maakt is het duidelijk wat de tekening wil vertellen.

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat jouw tekening jou te vertellen heeft? Maak dan eens een afspraak, je bent welkom!

1 Wastekening zegt meer dan 1000 woorden.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Centrum Close2Nature https://www.close2nature.nl/

E. vrijevlinder-art@hotmail.com T. 0342-490452 / 06 – 43075321 Wildforster 58 3772wd Barneveld

%d bloggers liken dit: