Encaustic Art Coaching®

1 Wastekening zegt meer dan 1000 woorden.”

Online Coachings sessie dmv een wastekening

  • Ik maak een wastekening voor je op jouw energie, via een foto en je geboortedatum, en stuur je een foto van de tekening via email toe.
  • Vervolgens stuur ik je een uitnodiging voor een zoomsessie van ongeveer een uur.
  • Op de geplande datum gaan we in de tekening kijken, naar de deeltjes die jou opvallen en iets te vertellen hebben.
  • Na afloop van de sessie stuur ik je de tekening per post toe.
  • Duur: maximaal 1 uur.
  • Prijs: € 45,-
  • Je bent hiervoor ook welkom in mijn atelier, dan kan je de tekening meteen meenemen.

Intuïtief coachen met encaustic art, sessie van anderhalve dag.

Bij een sessie intuïtief coachen met encaustic art worden encaustic art en schilderen gecombineerd en schilder je op doek volgens een bepaald thema, volgens de Art of Allowing. Hierbij ontstaan er intuïtief beelden vanuit de verbinding met je thema of vraag, waardoor er telkens weer andere dingen tevoorschijn komen, en er uiteindelijk een schilderij ontstaat wat uit heel veel lagen bestaat, welke energie ook in je schilderij blijft als het klaar is. (de foto hiernaast laat de verschillende stadia in een schilderij zien, wat overigens nog niet af is.)

Het is een reis naar binnen waarvan je gevraagd wordt een bewustwordingsproces aan te gaan. Het gaat hierbij niet om techniek in de eerste plaats, maar om te laten ontstaan wat er wil ontstaan, met geduld tevoorschijn te laten komen wat zich wil laten zien aan jou.

Om het proces te doorvoelen en te ontdekken wat er in jou leeft. Het is een unieke reis naar je binnenste zelf, die best soms een hoop van je vraagt, maar zo de moeite waard is uiteindelijk. Een cadeau aan jezelf.

Het eerste deel is een middag, voor het tweede deel kom je aansluitend de volgende dag van 10-16 uur, waarin een eenvoudige biologische lunch is begrepen. Na afloop neem je een prachtig authentiek schilderij mee naar huis.

De prijs hiervan is € 275,- dit is inclusief alle materialen en de lunch.

Encaustic Art Workshop

Wil jij ook wel eens ervaren hoe het is om te werken met deze prachtige gekleurde wasblokjes? Wil je je ook laten verrassen? Je zult echt versteld staan van wat jij kunt laten onstaan op papier, want echt, iedereen kan het!

Bij deze workshop ontdek je wat je met het speciale schilders-strijkijzertje en gekleurde bijenwasblokjes op gecoat papier kunt doen. Er is altijd veel te zien in een bijenwastekening. Als je het voor het eerst doet, kan je er lekker mee experimenteren.

Prijs: € 35,- voor 2 uur, inclusief materialen, thee/koffie en wat lekkers. In een groepje van maximaal 5 personen betaal je maar € 25,- per persoon.

.

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat jouw tekening jou te vertellen heeft? Een tekening die ik voor jou maak, afgestemd op jouw energie, of door jou zelf gemaakt. Maak dan eens een afspraak, je bent van harte welkom!

Bel of mail me: vrijevlinder-art@hotmail.com of 0342 – 490452

Ochtendritueel

Elke morgen begin ik mijn dag met het maken van een wastekening, geïnspireerd door de Tzolkin natuurlijke tijdkalender. Ik stem mij af, trek een bezinningskaartje, kies intuïtief mijn wasblokjes en maak mijn tekening. Dit is ontstaan vanuit 500 dagen Passiemail (van Karina Stelloo), die helaas gestopt is, maar ik blijf het zelf doen, houd het ook bij in een schrift, waar ik elke dag in schrijf welke Tzolkin dag het is, schrijf er wat steekwoorden bij en plak mijn tekening erbij. Dit voelt voor mij als een meditatie-momentje, dat ik niet wil missen, een fijn begin van mijn dag. Het geeft mij ook inzichten, er is altijd veel in te zien, en ik zoek ook de symboliek van dieren op die erin verschijnen.

The making of ……… https://wordpress.com/post/vrijevlinderencausticartcoachingen.com/639

Mijn nieuwe website ……… https://wordpress.com/post/vrijevlinderencausticartcoachingen.com/523

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Centrum Close2Nature https://www.close2nature.nl/

E. vrijevlinder-art@hotmail.com T. 0342-490452 / 06 – 43075321

Wildforster 58 / 3772 WD Barneveld

%d bloggers liken dit: