Encaustic Art Coaching®

1 Wastekening zegt meer dan 1000 woorden.”

Online Coachings sessie dmv een wastekening

  • Ik maak een wastekening voor je op jouw energie, via een foto en je geboortedatum, en stuur je een foto van de tekening via email toe.
  • Vervolgens stuur ik je een uitnodiging voor een zoomsessie van ongeveer een uur.
  • Op de geplande datum gaan we in de tekening kijken, naar de deeltjes die jou opvallen en iets te vertellen hebben.
  • Na afloop van de sessie stuur ik je de tekening per post toe.
  • Duur: maximaal 1 uur.
  • Prijs: € 45,-
  • Je bent hiervoor ook welkom in mijn atelier, dan kan je de tekening meteen meenemen.

Intuïtief coachen met encaustic art, sessie van anderhalve dag.

(intuïtief schilderen met voornamelijk je handen.)

Bij een sessie intuïtief coachen met encaustic art worden encaustic art en schilderen gecombineerd en schilder je op doek volgens een bepaald thema, volgens de Art of Allowing.

Het is een reis naar binnen waarvan je gevraagd wordt een bewustwordingsproces aan te gaan. Het gaat hierbij niet om techniek in de eerste plaats, maar om te laten ontstaan wat er wil ontstaan, met geduld tevoorschijn te laten komen wat zich wil laten zien aan jou.

Om het proces te doorvoelen en te ontdekken wat er in jou leeft. Het is een unieke reis naar je binnenste zelf, die best soms een hoop van je vraagt, maar zo de moeite waard is uiteindelijk. Een cadeau aan jezelf.

Het eerste deel is een middag, voor het tweede deel kom je aansluitend de volgende dag van 10-16 uur, waarin een eenvoudige biologische lunch is begrepen. Na afloop neem je een prachtig authentiek schilderij mee naar huis.

De prijs hiervan is € 275,- dit is inclusief alle materialen en de lunch.

Encaustic Art Workshop

Wil jij ook wel eens ervaren hoe het is om te werken met deze prachtige gekleurde wasblokjes? Wil je je ook laten verrassen? Je zult echt versteld staan van wat jij kunt laten onstaan op papier, want echt, iedereen kan het!

Bij deze workshop ontdek je wat je met het speciale schilders-strijkijzertje en gekleurde bijenwasblokjes op gecoat papier kunt doen. Er is altijd veel te zien in een bijenwastekening. Als je het voor het eerst doet, kan je er lekker mee experimenteren.

Prijs: € 35,- voor 2 uur, inclusief materialen, thee/koffie en wat lekkers. In een groepje van maximaal 5 personen betaal je maar € 25,- per persoon.

Jij mag zelf aangeven wanneer je wilt komen.

WORKSHOP “Schilder en boetseer je verlangen en maak verbinding tussen die twee en jouw Hart.”

Na een geleide visualisatie ga je een bijenwastekening maken, en vervolgens ga je met klei aan de slag en probeer je daarin intuïtief vorm te geven wat je in de visualisatie gezien en gevoeld hebt. Je handen zijn het verlengde van je hart en je laat je verrassen door wat er uit je handen mag ontstaan. Je beeldje wordt als het gedroogd is na een aantal weken, door mij gebakken voor je.

We beginnen altijd met een lekkere kop kruidenthee of koffie met wat lekkers.

De prijs hiervan is € 75,-, dit is inclusief alle materialen en koffie/thee met wat lekkers.

Hieronder zie je enkele van mijn vele wastekeningen die in de jaren zijn ontstaan, stuk voor stuk prachtige, mij veelzeggende tekeningen. Geen tekening is hetzelfde, omdat hij – intuïtief – gemaakt is op de energie van dat moment. Iedereen ziet weer wat anders in een tekening, voor degene die de tekening maakt is het duidelijk wat de tekening wil vertellen.

Juist in verwarrende tijden, zoals nu, kan een tekening jou helderheid geven, en laten zien welke beste stap je op dat moment kunt gaan zetten. Het is echt magisch, verrassend en haast ongelofelijk wat een tekening je laat zien!

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat jouw tekening jou te vertellen heeft? Een tekening die ik voor jou maak, afgestemd op jouw energie, of door jou zelf gemaakt. Maak dan eens een afspraak, je bent van harte welkom!

Bel of mail me: vrijevlinder-art@hotmail.com of 0342 – 490452

Passiemail

Ik laat mij elke dag inspireren door de Passiemail, waarmee ik inspeel op dingen die spelen in mijn leven. Soms ontstaan bij mijn dagelijkse tekeningen ook woorden die recht uit mijn Hart komen, en die mij kunnen verwonderen. De Passiemail is een vast ritueel in mijn dag, dat ik blijf doen zolang het goed voelt voor mij. Zo zie ik ook steeds vaker gidsen en helpende figuren als verrassing. Ik stuur niets in mijn tekeningen, laat ze dus intuïtief ontstaan en soms ontstaat er zelfs in de eerste streek al iets heel bijzonders. Ik bekijk mijn tekening van alle kanten, leg de tekening soms een tijdje weg om er dan vervolgens opeens iets verrassends in te zien verschijnen, wat ik eerder niet zag. Elke tekening is een boeiende reis naar binnen.

The making of ……… https://wordpress.com/post/vrijevlinderencausticartcoachingen.com/639

Mijn nieuwe website ……… https://wordpress.com/post/vrijevlinderencausticartcoachingen.com/523

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Centrum Close2Nature https://www.close2nature.nl/

E. vrijevlinder-art@hotmail.com T. 0342-490452 / 06 – 43075321

Wildforster 58 / 3772 WD Barneveld

%d bloggers liken dit: