Kunstzinnige Coaching en Workshops

Kunstzinnige Coaching en Workshops

Een traject bestaat uit 5 dagdelen van ca. 2 uur om de veertien dagen. Je werkt met allerlei materialen. De ervaring van cursisten en van mijzelf is, dat het warme, ontspannende sessies zijn, waarbij je jezelf verrast met wat er uit jouw handen komt. Creativiteit zit in ieder mens, ook in jou! Dit traject geeft je weer richting aan en duidelijkheid in je leven, zet je weer de goede richting uit. Je krijgt weer nieuwe impulsen waarmee je verder kunt.

Een kennismakingsworkshop kan je volgen als je eerst wilt voelen/ervaren of dit iets voor jou is.

Intuitief Schilderen

Tijdens deze workshop ontstaan er prachtige, onverwachte beelden vanuit jouw hart, met een boodschap of inzicht voor jezelf. Laat je verrassen.
Je gaat tijdens deze 2 uur durende workshop aan de slag op doek met oa. acrylverf en allerlei middelen: kwasten, pasjes, sponsjes en je handen.
Je hebt geen schilderervaring nodig. We beginnen met een geleide meditatie, daarna ga je aan de slag en ontstaan er beelden van binnenuit.

Kinder-Atelier

Hier kan jij als kind met creatieve materialen zoals verf, krijt, kleurpotlood, klei, wasblokjes, stenen, lekker aan de slag. Als je even lekker wilt dansen, of trommelen op een echte djembe, kan dat ook. Je mag alleen komen of in een (klein) groepje. Het is ook een leuke manier om je verjaardag of een vriendinnenfeestje te vieren.

“Mijn eigen wijsheid is een groot geschenk. Afstemming brengt me stilte wanneer er storm is”
(Karina Stelloo
)

%d bloggers liken dit: