Wie

Ik ben …

Ineke Meijboom-Baggerman van Houweninge, geboren in Den Haag en alweer ruim 40 jaar tevreden inwoner van Barneveld – echtgenote, moeder en oma, hooggevoelig en veelzijdig.

Natuur, bewustwording en creativiteit zijn de belangrijkste drijfveren in mijn leven. Ik hou ervan mezelf te blijven ontwikkelen, uit te dagen, te prikkelen. Ik ben met mijn camera vaak te vinden in de natuur, mijn grote inspiratiebron.

Ik heb de opleidingen tot Encaustic Art Coach® en Intuitief Coachen met Encaustic Art® gevolgd bij Centrum Close2Nature . Ook heb ik daar diverse Workshops gevolgd, passiemailtrajecten en 33-dagen-mijn-allergrootste-passie-trajecten.

Ik heb eerder de opleiding bij De Kleine Tiki in Breda gevolgd, 4 jaar en mijn certificaten behaald tot Kunstzinnig Coach en Counselor met als specialisatiejaar “Kinderen”, wat ook opgaat voor werken met het Innerlijk Kind, wat wij allemaal levenslang in ons blijven meedragen als Bron. 

Ook heb ik het basisjaar aan de Vrije Academie het Pad gevolgd.

Muziek en zingen zijn ook een grote passie van mij, muziek is me met de paplepel ingegoten. Ik speel zelf piano en gitaar, heb een ukelele, en ben gek op mijn sjamanendrum en djembé (waarvan ik er 1 grote en diverse kleinere heb).

 

 

%d bloggers liken dit: