Over mij

Ik ben …

Ineke Meijboom-Baggerman van Houweninge, geboren in 1951, en echtgenote, moeder en oma. Creativiteit en bewustwording zijn mijn belangrijkste drijfveren in mijn leven. Ik hou er van mezelf te blijven ontwikkelen, uit te dagen, te prikkelen. Ik ben met mijn camera vaak te vinden in de natuur, mijn grote inspiratiebron, die ik graag vastleg met mijn camera.

Ik heb allerlei opleidingen gevolgd, de belangrijkste zijn bij De Kleine Tiki in Breda, waar ik 4 jaar opleidingen heb gevolgd en mijn certificaten heb behaald tot Kunstzinnig Coach en Counselor. Ik heb 1 jaar aan de Vrije Academie het Pad gevolgd.

Ik ben Encaustic Art Coach® geworden na een jaar bij Centrum Close2Nature en heb inmiddels het tweede jaar ook afgerond als Encaustic&Art Coach®. Encaustic Art heeft mijn hart gestolen sinds ik ermee in aanraking kwam. Het is meer dan zomaar spelen met wasblokjes en een strijkijzertje, want elke tekening laat zoveel zien van wat er in jou en om je heel speelt, ik verwonder me er bij elke tekening weer over.

De vlinder fladdert als een bijzonder symbool door mijn leven, en symboliseert ook het hele proces wat een mens mag gaan, van rups tot cocon tot vlinder die haar vleugels op haar eigen manier en eigen tijd uitvouwt, in alle vrijheid.

Laat jezelf maar zien

durf te stralen

schijn jouw Licht

het Licht

dat ook in jou zit.

%d bloggers liken dit: