Over mij

Ik ben …

Ineke Meijboom-Baggerman van Houweninge, geboren in 1951, en echtgenote, moeder en oma. Creativiteit en bewustwording zijn de belangrijkste drijfveren in mijn leven. Ik hou er van mezelf te blijven ontwikkelen, uit te dagen, te prikkelen. Ik ben met mijn camera vaak te vinden in de natuur, mijn grote inspiratiebron, die ik graag vastleg met mijn camera.

Ik heb de opleidingen tot Encaustic Art Coach® en Intuïtief Coachen met Encaustic Art® van 2019 – 2021 gevolgd bij Centrum Close2Nature. Ook heb ik daar diverse Encaustic Art Workshops gevolgd.

Encaustic Art heeft mijn hart gestolen sinds ik ermee in aanraking kwam. Het is meer dan zomaar spelen met wasblokjes en een strijkijzertje, want elke tekening laat zoveel zien van wat er in jou en om je heen speelt, ik verwonder me er bij elke tekening weer over. Encaustic Art tekeningen verbergen een enorme verdieping in zich die je leert zien door er veel mee bezig te zijn. Juist in de kleine details is veel te zien en ontdekken.

Daarom maak ik ook dagelijks zelf een tekening geïnspireerd door de Tzolkin natuurlijke tijdkalender, waardoor ik heel veel ontdek en leer zien, me elke keer weer verwonder over wat een tekening mij laat zien.

Ik heb eerder de volgende opleidingen gevolgd: bij De Kleine Tiki in Breda, 4 jaar en mijn certificaten behaald tot Kunstzinnig Coach en Counselor met als specialisatiejaar: “Kinderen”. (wat ook opgaat voor het Innerlijk Kind, wat wij allemaal levenslang in ons blijven meedragen en eigenlijk jouw Bron is).

Ik heb 1 jaar, het basisjaar, aan de Vrije Academie het Pad gevolgd.

De vlinder fladdert als een bijzonder symbool door mijn leven, en symboliseert ook het hele proces wat een mens mag gaan, van rups tot cocon tot vlinder die haar vleugels op haar eigen manier en eigen tijd uitvouwt, in alle vrijheid.

Laat jezelf maar zien

durf te stralen

schijn jouw Licht

het Licht

dat ook in jou zit.

(Schilderij gemaakt door mij tijdens de opleiding Intuïtief Coachen met Encaustic Art)

Mijn eigen wijsheid is een groot geschenk. Afstemming brengt me stilte wanneer er storm is. (Karina Stelloo).

%d bloggers liken dit: