Over mij

Ik ben …

Ineke Meijboom-Baggerman van Houweninge, geboren in 1951, en echtgenote, moeder en oma. Creativiteit en bewustwording zijn mijn belangrijkste drijfveren in mijn leven. Ik hou er van mezelf te blijven ontwikkelen, uit te dagen, te prikkelen. Ik ben met mijn camera vaak te vinden in de natuur, mijn grote inspiratiebron, die ik graag vastleg met mijn camera.

Ik ben Encaustic Art Coach® en Coach Intuïtief Coachen met Encaustic Art® geworden van 2019 – 2021 geworden bij Centrum Close2Nature.

Encaustic Art heeft mijn hart gestolen sinds ik ermee in aanraking kwam. Het is meer dan zomaar spelen met wasblokjes en een strijkijzertje, want elke tekening laat zoveel zien van wat er in jou en om je heen speelt, ik verwonder me er bij elke tekening weer over.
Ik heb ook de volgende opleidingen gevolgd: bij De Kleine Tiki in Breda, waar ik 4 jaar heb gevolgd en mijn certificaten heb behaald tot Kunstzinnig Coach en Counselor met als specialisatiejaar: “Kinderen”. Ik heb 1 jaar, het basisjaar, aan de Vrije Academie het Pad gevolgd.

De vlinder fladdert als een bijzonder symbool door mijn leven, en symboliseert ook het hele proces wat een mens mag gaan, van rups tot cocon tot vlinder die haar vleugels op haar eigen manier en eigen tijd uitvouwt, in alle vrijheid.

Laat jezelf maar zien

durf te stralen

schijn jouw Licht

het Licht

dat ook in jou zit.

(Schilderij gemaakt door mij tijdens de opleiding Intuïtief Coachen met Encaustic Art)

%d bloggers liken dit: