Welkom

Welkom

Welkom op mijn website, wat leuk dat je mij gevonden hebt. Kijk rustig rond wat ik te bieden heb en schroom niet om meer informatie te vragen via mijn mail of via de telefoon. Ik zou het heel leuk vinden om een eindje met je te mogen op lopen in een Encaustic Art- of Kunstzinnige Coach Sessie.

Maar je kan ook een kennismakingsworkshop volgen, of een ander soort workshop, er is genoeg te kiezen. Met de materialen die je maar wilt, van potlood, houtskool, softpastelkrijt en oliekrijt, acryl- en plakkaatverf, speksteen en chamotteklei. Ik sta voor alles open, dus als je iets mist, vraag me dan gerust naar de mogelijkheden.

Atelier Pabloos is er voor ouderen die lijden aan dementie. Onder de naam “de KleurenFontein” geef ik desgevraagd workshops, samen met een collega-coach op locatie. Stone-art is de naam voor mijn stenen-beschilder-kunst.

Deze nieuwe site vervangt per december 2021 mijn andere, eerdere website http://www.devrijevlinder.nl/ . Ik heb deze nieuwe site gemaakt met een aangepaste titel, om beter vindbaar te zijn, maar ook omdat deze eenvoudiger bij te houden is en doet wat ik wil.

Tenslotte heb ik een mooie website voor mijn Fotografie: www.vrijevlinderfotografie.nl

WIL JE DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

Klik dan HIERONDER op de link met de vermelding “nieuwsbrief”.

vrijevlinder-art@hotmail.com

%d bloggers liken dit: